Selecteer een pagina

Greenline Verdeelsystemen

Goede en gezonde lucht in elke woning

  1. Antistatisch

  2. Antibacterieel

  3. Reinigbaar

40 jaar ervaring in ventilatie

Wenst men een perfecte luchtdistributie in elke ruimte van een woning te bekomen en terzelfdertijd zorgen voor een esthetisch verantwoorde oplossing dan kiest men voor het ventilatiesysteem Greenline van Thermelec.

Eenvoudig

Het Thermelec Greenline ventilatiesysteem is omwille van de beperkte leidingdiameter eenvoudig in iedere woning te integreren

Kostprijs

Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en mogen enkel verkocht worden daar waar ze maximaal rendement garanderen.

Onderhoudsvriendelijk

Volledig reinigbaar systeem = optimale luchtkwaliteit.

Wij raden aan het ventilatiesysteem om de 2 jaar integraal te laten reinigen.

Plafonddoos in kunststof

Sinds kort zijn we overgeschakeld op nieuwe plafonddozen. Deze zijn vervaardigd uit ABS kunststof in plaats van metaal. ABS heeft een hoge stevigheidsgraad en degradeert zo goed als niet in vriestemperaturen. Met plafonddozen in kunststof bent u zeker van de luchtdichtheid en de afgeronde hoeken zorgen voor een betere luchtcirculatie.

Deze stevige plafonddoos in kunststof is geschikt om te worden ingebed in een chape of in een laag beton en bevat 3 aansluitingen voor SYMF63-ventilatiedarmen.

Antistatische en antibacteriële ventilatiekanalen

Om de luchtkwaliteit in uw woning te kunnen blijven garanderen, krijgen onze flexibele ventilatiekanalen nu een speciale behandeling. Ze zijn antistatisch gemaakt zodat geen stof zal aangetrokken worden en hebben een antibacteriële behandeling gekregen zodat enkel zuivere lucht uw woning zal worden binnen gebracht. Bovendien zijn de buizen nog steeds perfect volledig reinigbaar.

CONTACT US

2 + 10 =